Rüyada eski erkek arkadaşla konuşmak

Rüyada eski erkek arkadaşla konuşmak eşler arasında bir soğukluk olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, günahlarının affedileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşla konuşmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yenileneceğine ve can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak kısmet bolluğu yaşanacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşla konuşmak geçim kolaylığı içinde olacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada eski arkadaş konuşmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşıyla konuşmak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla konuşmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments