Rüyada eşinizin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada eşinizin başkasıyla evlendiğini görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada eşinizin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada eski eşiyle yeniden evlenmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına inanılır.

Rüyada eski eşle yeniden evlenmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalet eder.

Rüyada eşini evlendirmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin arkadaşıyla evlenmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle tekrar evlenmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Rüyada boşandığı eşiyle evlenmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada eşiyle ikinci kez evlenmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments