Rüyada eşinin arkadaşıyla evlenmek

Rüyada eşinin arkadaşıyla evlenmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, mülkiyetinin de artacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalettir.

Rüyada eşinin arkadaşıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Rüyada eşinin arkadaşıyla evlenmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın eşiyle evlenmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, bolluğun ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının eşiyle evlenmek deşarj olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin başkasıyla evlendiğini görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlenmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments