Rüyada eşinin suya düştüğünü görmek

Rüyada eşinin suya düştüğünü görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya ekonomik konularda sadece size uyan durumların peşine düşmelisiniz.

Rüyada eşinin suya düştüğünü görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek duaların boşa gideceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalettir.

Rüyada eşinin dişinin düştüğünü görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eş düşürmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hak yolundan ayrılacağına işarettir.

Rüyada eşinin denize düştüğünü görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments