Rüyada eşinin öldüğünü duymak

Rüyada eşinin öldüğünü duymak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini öldüğünü duymak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna delalettir.

Rüyada eşinin trafik kazasında öldüğünü duymak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hayatının alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin evlendiğini duymak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak kazancının hiç azalmayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sesini duymak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments