Rüyada eşinin memesini emmek

Rüyada eşinin memesini emmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete yorulur.

Rüyada eşinin memesini emmek gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, adının tüm dünyaya yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin memesini emmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Rüyada kendi memeni emmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi memesinden süt emmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, düşmanlarının güçleneceğine inanılır.

Rüyada kendi memesini emdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının memesini emmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada kendi memesini emmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işaret eder.

Rüyada kadın memesini emmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments