Rüyada kendi memesinden süt emmek

Rüyada kendi memesinden süt emmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada kendi memesinden süt emmek gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların büyüyeceğine inanılır.

Rüyada memeden süt emmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek hayallerinin gerçekleşeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesinden süt emmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendi memesinden süt emmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memesinden süt emmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada kadın memesi emmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada kadının memesini emmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments