Rüyada kadın memesini emmek

Rüyada kadın memesini emmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, muradına eremeyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sürekli tartışacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kadın memesini emmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada kadın memesini emmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesi emmek mutlu bir evliliğe, yardımcı olmayacağına inanılır.

Rüyada kadının memesini emmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, eline geçen malları tutamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının memesini emmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalet eder.

Rüyada kadının memesinden süt emmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının memesini emmek çekilen yükün hafifleyeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına inanılır.

Rüyada annenin memesini emmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments