Rüyada eşinin kesildiğini görmek

Rüyada eşinin kesildiğini görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada eşinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin başının kesildiğini görmek çok büyük zararlar edileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işarettir.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek dileklerin kabul olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin kesildiğini görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek ticaret ehli kimse olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kesip öldürmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçların kesildiğini görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments