Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, insanlardan takdir toplayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işarettir.

Rüyada eşinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İnanılması güç, iyimser öneriler, fazla güzel görünen teklifler ya da destekler kafa karıştırıcı olabilir.

Rüyada eşinin hamile olduğu haberini almak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşi hamile olmak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşten hamile kalmak bazen de rahat geçeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada eşinin hamile olduğunu söylemek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yeni bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başkasından hamile olduğunu görmek başına türlü işler geleceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinizin hamile olduğunu görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işarettir.

Rüyada eşini hamile görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments