Rüyada eşi hamile olmak

Rüyada eşi hamile olmak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada eşi hamile olmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada eşinin hamile olduğu haberini almak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin başkasından hamile olduğunu görmek sorunların teker teker aşılacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini başkasından hamile görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada eşini hamile olarak görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek kederden ve stresten kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek patron koltuğuna yükseleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada eşi hamile görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments