Rüyada eşinin ev aldığını görmek

Rüyada eşinin ev aldığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, zor bir duruma düşüleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin ev aldığını gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Rüyada eşinin ev aldığını görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada eşinin ekmek aldığını görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada eşinin kendini aldattığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşini aldattığını görmek çok uğraş vereceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın eşini aldattığını görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eşinin aldattığını görmek ardından yeni bir işe gireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eşinin aldatilmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments