Rüyada eşinin diş çektirdiğini görmek

Rüyada eşinin diş çektirdiğini görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine inanılır.

Rüyada eşinin diş çektirdiğini gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada eşinin diş çektirdiğini görmek hafifleyeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş çektirdiğini görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, kısa süre içinde engelleneceğine delalet eder.

Rüyada çürük diş çektiğini görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, mesleğine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arka diş çektirmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine yorulur.

Rüyada diş çektiren birini görmek namaz kılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada alt azı diş çektirmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Rüyada dişleri çektirmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada ön diş çektirmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayla

Hayırlı günler : Babam annem ve kız kardeşimle ve Kocamla birlikte geziyordu kocam yanımda görmediğim birisi ile konuşuyordu elini kolunu sallaya sallaya ve heyecanla konuşuyordu. Ben kiminle konuştuğunu sorduğumda… Görmüyorsun Peygamber Efendimiz le (S.A.V) ile konuşuyorum dedi yüzü gülüyordu heyecanlı ve mutluydu bende görmüyorum dedim. Uyandığımda sabah ezanı okuyordu kalktım namazımı kıldım.

Huriye

Hayırlı günler.Kocam kendi azı dişini kedi eliyle çektiği ni gördüm yorumlar mısınız