Rüyada dişleri çektirmek

Rüyada dişleri çektirmek parasının üstüne para ekleyeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, çok hayır duası alacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada dişleri çektirmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada birinin diş ağrısı çektiğini görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerini çektirdiğini görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine işaret eder.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek tazeleneceğine ve canlanacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada diş çektireceğini görmek iyiliğe kavuşacağına, konfor içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek yaşamının tazeleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işarettir.

Rüyada dişlerini çektiğini görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken diş çektirmek sıkıntıların son bulacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlış diş çektirmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments