Rüyada diş çektiren birini görmek

Rüyada diş çektiren birini görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada diş çektiren birini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Rüyada arka diş çektirmek güzel bir evliliğe, bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş ağrısı çektiğini görmek takdir edileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin diş çektirdiğini görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktora diş çektirmek emeklerinin karşılığını göreceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ön dişleri çektirmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada köpek diş çektirmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada birinin diş çektirdiğini görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments