Rüyada eşinin burnunu ısırmak

Rüyada eşinin burnunu ısırmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin burnunu ısırmak gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Rüyada eşinin burnunu ısırmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin burnunu ısırmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının burnunu ısırmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, bunu da herkese ilan edeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada eşini ısırmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada kendi burnunu kesmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments