Rüyada eşinin başkasına aşık olduğunu görmek

Rüyada eşinin başkasına aşık olduğunu görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başkasına aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin başkasına aşık olduğunu görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına işaret eder.

Rüyada eşine aşık olmak üzüntülü bir haber alınacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının aşık olduğunu görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kısmetlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada eşinden başkasına aşık olmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun erkeğin öldüğünü görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada ata aşık olmak çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments