Rüyada eşinden başkasına aşık olmak

Rüyada eşinden başkasına aşık olmak günah ve suç işleyeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, kendi işine kavuşacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden başkasına aşık olmak gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Rüyada eşinden başkasına aşık olmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada eşinden altın kolye almak verimliliğinin artacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinden para almak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada eski eşinden para almak kötü bir duruma düşüleceğine, kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eşinden anahtar almak terfi alacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinden kaçmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinden başkasıyla evlenmek kazanç kapılarının kapanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinden para saklamak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments