Rüyada eşinin bal yediğini görmek

Rüyada eşinin bal yediğini görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, bol muhabbette kalacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin bal yediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Rüyada eşinin bal yediğini görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine inanılır.

Rüyada ayının bal yediğini görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada balkabağı yediğini görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada petekten bal yediğini görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının bal yediğini görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bal yediğini görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada ayıya bal yedirmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, aile içinde saadetinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments