Rüyada bal yediğini görmek

Rüyada bal yediğini görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, mekân değiştireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal yediğini gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz durumunda daha verimli sonuçlar alabileceğinizi göreceksiniz.

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada bal kaymak yediğini görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ayıya bal yedirmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada petekten bal yediğini görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe bal yedirmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine bal yedirmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada balkabağı yediğini görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments