Rüyada eşinin aldattığını düşünmek

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, canını sıkılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada bebek aldırmayı düşünmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Rüyada aldatıldığını düşünmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacca gitmeyi düşünmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evleneceğini düşünmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada ev almayı düşünmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına inanılır.

Rüyada evlenmeyi düşünmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments