Rüyada eşinin aldattığı kadını görmek

Rüyada eşinin aldattığı kadını görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin aldattığı kadını gördüyseniz:

  • Herkes sizi takdir etmeyebilir veya sizinle ön planda yer almak istemeyebilir.

Rüyada kadının eşini aldattığını görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine inanılır.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığı kadını görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yüzünü güldüreceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.

Rüyada başkasının eşini aldattığını görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşın eşini aldattığını görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına inanılır.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments