Rüyada eşinin duş aldığını görmek

Rüyada eşinin duş aldığını görmek iş hayatında terfi alınacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin duş aldığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, karalar bağlayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının duş aldığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin duş aldığını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada duş aldığını görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada sokakta duş aldığını görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments