Rüyada telefonla polis aramak

Rüyada telefonla polis aramak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada telefonla polis aramak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada telefonla polis aramak edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada telefonla polisi aramak ferahlayacağına, esenleyeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulur.

Rüyada polisi telefonla aramak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulur.

Rüyada polisi aramak küs olduğu kişilerle barışacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Rüyada polisi aradığını görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada polis aramak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada polisin evi aradığını görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisin aradığını görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments