Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmaları, finansal girişimleri veya ortaklık ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda sağlam temellere dayalı olmayan anlaşmalar yapabilir veya sözler verebilirsiniz.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet eder.

Rüyada birinin seni aradığını görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek işinde uzmanlaşacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet eder.

Rüyada telefonla polisi aramak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Rüyada telefonla polis aramak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, iyi geçiminin de bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments