Rüyada eşini kestiğini görmek

Rüyada eşini kestiğini görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ana baba duası alınacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada eşini kestiğini gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek mutsuz olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada eşini kestiğini görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret eder.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin de rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Rüyada saçları küt kestirmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin parmağını kestiğini görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, bereketli yağmurlara işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı kestiğini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments