Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini kestiğini görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza delalettir.

Rüyada başkasını saçını kestirmiş görmek şifa ve moral bulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada saç kestirmiş birini görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kızının saç kestirmek dargınların ve kırgınların barışacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments