Rüyada eşini asker göndermek

Rüyada eşini asker göndermek iş hayatında terfi alınacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşini asker göndermek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanızda fayda var.

Rüyada eşini askere göndermek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşi askere göndermek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada eşini asker göndermek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker göndermek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınını askere göndermek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu askere göndermek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments