Rüyada eşi hamile görmek

Rüyada eşi hamile görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, edilen duaların tutacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşi hamile gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada eşi hamile görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile olduğu haberini almak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine işarettir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada eşinin hamile haberini almak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalettir.

Rüyada erkeğin eşini hamile görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments