Rüyada eşeğe yem vermek

Rüyada eşeğe yem vermek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kazancının günden güne çok artacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşeğe yem vermek gördüyseniz:

  • Duygusal olaylarla yüzleşip yolunuza devam etmeniz gerekiyor.

Rüyada eşeğe yem vermek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada ineğe yem vermek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuşa yem vermek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, hayallerinin söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan yemi görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada yemek görüp yememek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada hurma yemeyi görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek onlara hocalık edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments