Rüyada esaretten kurtulmak

Rüyada esaretten kurtulmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada esaretten kurtulmak gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Rüyada esaretten kurtulmak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada esaretten kurtulduğunu görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Rüyada azrailden kurtulmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada zehirlenmekten kurtulmak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yanmaktan kurtulmak kötü gününü de paylaşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beladan kurtulmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılandan kaçmak kurtulmak rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak şükür içinde bir hayat süreceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments