Rüyada zehirlenmekten kurtulmak

Rüyada zehirlenmekten kurtulmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirlenmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada zehirlenmekten kurtulmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirlenme görmek maddi olarak zarar edileceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işarettir.

Rüyada fare zehiri içmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan zehiri içmek kimseye el açmadan yaşayacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehir içip kusmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına inanılır.

Rüyada zehirlemeye çalışmak işlerinin büyüyeceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına delalettir.

Rüyada birilerinin zehirlendiğini görmek onlar tarafından yüceltileceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments