Rüyada eş tarafından öpülmek

Rüyada eş tarafından öpülmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yolunun açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eş tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada eşi tarafından bıçaklanmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada eş tarafından aldatılmak işveren koltuğunda oturacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Rüyada eşiniz tarafından aldatılmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşi tarafından kandırılmak istediği noktalara ulaşacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada eşi tarafından sevilmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından öpülmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski eş tarafından öpülmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments