Rüyada eski eş tarafından öpülmek

Rüyada eski eş tarafından öpülmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eş tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda alışılmadık düşüncelerinizi devreye sokmalısınız.

Rüyada eski eş tarafından öpülmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşi tarafından taşlanmak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işaret eder.

Rüyada eşiniz tarafından aldatılmak neşesinin de yerine geleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına alamet eder.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet eder.

Rüyada eşin tarafından aldatılmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından dövülmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından öpüldüğünü görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından bıçaklanmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments