Rüyada erkekte ince kaş görmek

Rüyada erkekte ince kaş görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada erkekte ince kaş gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Rüyada erkekte ince kaş görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, maddi olarak zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kaşlarını ince almak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kaş incelmesi görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada kaş inceltmek çok büyük hayır duası alınacağına, işlerinin yarım kalacağına rivayet eder.

Rüyada ince kaş görmek hile ile mal elde edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada kaşları inceltmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kaşını inceltmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kaşı ince görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments