Rüyada kaşını inceltmek

Rüyada kaşını inceltmek atılım yapacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, işsizin iş bulacağına işarettir.

Rüyada kaşını inceltmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Rüyada kaş incelmesi görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulur.

Rüyada kaş inceltmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını inceltmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet eder.

Rüyada erkekte ince kaş görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada ince kaş görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kaşı ince görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada kaşını ince görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kaşları ince görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments