Rüyada erkek fil görmek

Rüyada erkek fil görmek hacetinizin giderilmesine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, geniş geniş yaşayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işaret eder.

Rüyada erkek fil gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Rüyada erkek fil görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Rüyada fil figürü görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kanatlı fil görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Rüyada fil olduğunu görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil dövmesi görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil kervanı görmek düşünmeden hareket edeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş fil görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına inanılır.

Rüyada filin doğum yaptığını görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments