Rüyada fil kervanı görmek

Rüyada fil kervanı görmek sorunların biteceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada fil kervanı gördüyseniz:

  • Bazı işler veya konular hakkında sizin yol haritanız veya kafanızda olabileceklere dahil düşünceler netleşmiş olsa bile, diğerleri, kendi bildikleri gibi davranmaya veya kendi bildikleri yoldan gitmeye niyetli olabilirler.

Rüyada fil kervanı görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Rüyada kervan görmek yol alacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve kervanı görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada fil tarafından kovalanmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine alamet eder.

Rüyada fil eti görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine inanılır.

Rüyada fil maketi görmek muradına ereceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada falda fil görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine rivayet eder.

Rüyada fil öldürmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments