Rüyada erkek cenin görmek

Rüyada erkek cenin görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, hırsızlık yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek cenin gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Rüyada erkek cenin görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına delalettir.

Rüyada anne karnında cenin görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenin doğurduğunu görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet eder.

Rüyada cenin doğurmak eşler arasında bir soğukluk olacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada cenin görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada cenin öldürmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü cenin görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cenin düşürmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Selma

Merhaba ben dün gece rüyamda erkek bebek düşürdüğünü gördüm bebek
parmak büyüklüğündeydi doğduğunda canlıydı henüz sonra bebek öldü erkek bebekti ve ben bunun için çok ağladım rüyamda ne anlama geldiğini öğrenebilir miyim