Rüyada cenin doğurmak

Rüyada cenin doğurmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada cenin doğurmak gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Rüyada cenin doğurduğunu görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada cenin doğurmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yumurta içinde cenin görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenin yemek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada bebek cenini görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnında cenin görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan cenini görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada rahimde cenin görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, bir bebek sahibi olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments