Rüyada elinde bebek görmek

Rüyada elinde bebek görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde bebek gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada babanın elinde bebek görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tersliklerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleri kınalı bebek görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin elinde bebek görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin elinde bebek görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli olmayan bebek görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin elini tutmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments