Rüyada erkek arkadaşının ağladığını görmek

Rüyada erkek arkadaşının ağladığını görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, düşmanların önlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının ağladığını görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ağlamak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, varlık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşının ağladığını görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarının ağladığını görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının çok ağladığını görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak kızgınlıkların geçeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments