Rüyada erkeğin memesini emmek

Rüyada erkeğin memesini emmek işinde ustalaşacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, daha fazla başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin memesini emmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Rüyada erkeğin memesini emmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada erkek memesi emmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada birinin memesini emmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının memesini emmek işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada kendi memesini emdiğini görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına yorulur.

Rüyada kadının memesinden süt emmek ister istemez başının belaya gireceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi memeni emmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments