Rüyada engeli aşmak

Rüyada engeli aşmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada engeli aşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla ilginizi çekmeyen konular üzerinde mutabakat sağlamaktan, anlaşmaya varmaktan veya imzalar atmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada bir engeli aşmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada engeller aşmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada engel aşmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada engelleri aşmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada engeli aşmak allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ tepe aşmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar aşmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, iftiraya uğrayacağına yorulur.

Rüyada denizleri aşmak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments