Rüyada bir engeli aşmak

Rüyada bir engeli aşmak tüm isteklerine kavuşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir engeli aşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi gitmek istediğiniz yönünün tam tersi istikamette gitmeye iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada engeli aşmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulur.

Rüyada engel aşmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine alamet eder.

Rüyada bir engeli aşmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada engeller aşmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, büyük emekler vereceğine alamet eder.

Rüyada engelleri aşmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada duvarı aşmak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ tepe aşmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada tepeyi aşmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments