Rüyada duvar aşmak

Rüyada duvar aşmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yeni iş kollarına girileceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, gamsız bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar aşmak gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada duvar aşmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine inanılır.

Rüyada duvarı aşmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okyanus aşmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepeyi aşmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalettir.

Rüyada denizi aşmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Rüyada denizleri aşmak işlerin bir anda azalacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işarettir.

Rüyada dağı aşmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağları aşmak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, düşünmeden adımlar atayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments