Rüyada engelleri aşmak

Rüyada engelleri aşmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, iş hayatında başarılı olmaya, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet eder.

Rüyada engelleri aşmak gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Rüyada engelleri aşmak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada engeller aşmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada engeli aşmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Rüyada bir engeli aşmak güzel günler geçireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada engel aşmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada dalgaları aşmak zamandan da kar edeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağları aşmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada tepeyi aşmak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments