Rüyada eltini görmek

Rüyada eltini görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada eltini gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Rüyada eski eltini görmek ilişkiye huzurun geleceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eltiyi hamile görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada elti ve kayın görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalettir.

Rüyada eltisini görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada eltiye sarılmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine inanılır.

Rüyada eltiyle konuşmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine inanılır.

Rüyada eltiyi görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret eder.

Rüyada eltisini ölmüş görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments