Rüyada eltisiyle tartışmak

Rüyada eltisiyle tartışmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada eltisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada eltisiyle tartışmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada elti kayın görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada eltimi hamile görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, mallarının artacağına işaret eder.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada eltisini ölmüş görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş elti görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine işarettir.

Rüyada eltimi görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments