Rüyada elma yığını görmek

Rüyada elma yığını görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma yığını gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Rüyada elma yığını görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada bozuk para yığını görmek arabasını ve toprağının olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kum yığını altında kalmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada mercimek yığını görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada buğday yığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada tuğla yığını görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada zeytin yığını görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır yığını görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments